Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

Nyakigláb

2020.06.13. 21:45 - $Joey

Bár még "csak" a 28. hétben járunk, már most hatalmas a pocak mérete. A doki szerint magas gyerek lesz, így mivel még nincs fix nevünk nyakiglábnak szólítjuk (időnként Voldemortnak vagy Anonymus-nak :)). Nagyon hadilábon állunk a névválasztással, de visszatekintve ez Daninál sem volt másképp.

A nagyobbik gyerek most nyaral a mamáéknál, így hármasban maradtunk. Jelenleg én homeoffice-ban, anyuka pedig a vizsgáira készülve szabadságon. Nagyon bízom benne, hogy a szülésik feloldják a Koronavírus zárlatot és bent tudok majd lenni a szülésnél. Életem egyik legnagyobb élménye volt ott lenni a világrajövetelnél, nem esne jól, ha most lemaradnék erről a második gyereknél. Sajnos a legutóbbi vizsgálatokra már be sem engedtek, anyukát is csak úgy, hogy megmérték nem-e lázas és persze szigorúan csak maszkban.

Lassan érkezik a gyerekszoba bútor, ami egyben azt is jelenti, hogy a jelenlegi dolgozószoba gyerekszobává fog átalakulni. Egyáltalán nem bánom, sőt inkább már izgatottan várom, hogy berendezzük.

Anyukánál most nagyon mennek a gyümölcsök, főleg a dinnye, barack, eper és cseresznye. Ezekből korlátlan mennyiségű gyümölcskosarat meg tud enni. Emellett azért az édes dolgok is nagyon fókuszban vannak (süti, csoki, stb).

Lassan kezdődik az esti "tánc": általában 22:00 óra körül vagy éppen amikor lefeküdni készülnénk, akkor kezd bele a pocaklakó a legintenzívebb mozgolódásba. Úgy érzem ma sem lesz ez másképp...

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr8315808262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása