Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

apuka 2.0

2020.05.31. 17:47 - $Joey

Címkék: napló

Eltelt 9 év és már a 26. hétbe léptünk a második pocaklakóval. Mostanra értünk el odáig, hogy mind az anyagi körülmények, mind a lakás mérete lehetővé tette a második gyerek érkezését. Bár viszonylag nagy lesz a korkülönbség a gyerekek között, mégis optimistán állunk a szituációhoz és mindent megteszünk, hogy a testvérek jól kijöjjenek majd egymással.

Ez a várandósság némileg különbözik az elsőtől, ami az első trimesztert végigkísérő sokkal intenzívebb rosszullétek is mutatták. A vizsgálatokra most még inkább odafigyelünk, szerencsére eddig minden a legnagyobb rendben van mind a babánál, mind az anyukánál.
Már tudjuk, hogy fiú lesz, aminek nagyon örülünk. Pláne Dani és az anyuka, mivel ők már a kezdetektől erre drukkoltak. A magam részéről kicsit reménykedtem, hogy lány lesz ezúttal, de természetesen nagyon örülök az újabb fiúnak is. Igaz, ez kissé megnehezíti a névválasztásunkat, mivel lánynevünk már volt a tarsolyunkban (Noémi), de a fiú nevekkel eléggé hadilábon állunk. A követelmények, aminek meg kell felelnie az elvárásaink szerint:
  • passzoljon a vezetéknévhez
  • ne emlékeztessen valakire akire nem szeretnénk emlékezni (pl főnök :))
  • legyen internacionális (ha esetleg később külföldön helyezkedne el)

Több hetes utónévtár kutatás, egyeztetés és érvelés után az aktuális állapotok szerinti esélyesek:

  • Adrián
  • Dávid
  • Alex
  • Benett
  • Flórián. 

A pocaklakó mindenesetre nagyon aktív és már most hatalmasakat tud rúgni (pláne esténként amikor anyuka már aludna :)).

Dani nagyon izgatott és várja már a kistesó érkezését. Mesél arról, hogy hogy fog vele játszani, és hogy majd hogyan fogja tanítani a csínytevésekre... :) Esténként ő a szigorú vitamin-felelős, aki "beletukmálja" anyukába a fontos vitaminokat. Lefekvéskor pedig már a pocak is kap jó-éjt puszit.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr6515731746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása