Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

29. hét - Barátságtalan ultrahangvizsgálat

2011.07.20. 09:22 - $Joey

Hétfőn volt a 29. hetes ultrahang. Mivel én dolgoztam, így nem tudtam elmenni erre a vizsgálatra. A Picur elmesélése szerint nagyon kellemetlen élményben volt része, amikor közölte az ultrahangos orvossal, hogy voltunk 4D-s ultrahangon. Az orvos éppen, hogy csak le nem ordította a kismama haját, hogy miért Pesten ment el 4D-s vizsgálatra, miért nem itt, náluk. A vizsgálati papír láttán pedig megkérdezte, hogy melyik "vásárcsarnokban" szereztük. Szegénykém nagyon meg volt szeppenve, mikor a vizsgálat után felhívott.
A véleményem azonban továbbra is az, hogy jól döntöttünk, amikor a Pesti 4D-s UH-ra mentünk. Kíváncsiak voltunk egy, a szokásos vizsgálattól független véleményre. Nem is beszélve arról, hogy itt ugyanezért az összegért nem kaptunk volna szakvéleményt, 25db képet CD-n, valamint egy A4-es méretű fotópapíron egy általunk választott képet. Ott csak a DVD videó járt volna. Nem hinném, hogy felróható lenne bármely (leendő) szülőnek, hogy kíváncsi egy független orvosi véleményre.
Továbbá ami még a döntésünket a Pesti vizsgálat felé terelte, az az volt, hogy az eddigi UH vizsgálatok nem voltak valami barátságosak. A vizsgálóba érve nem lehetett olyan gyorsan levetkőzni és az ágyra felfeküdni, hogy az elég gyors legyen. Az meg már csak hab a tortán, hogy a monitort még véletlenül sem fordították volna a Picur felé, hogy lássa a babát.
Ma lesz az orvosi vizsgálat. Már előre fél a Kicsim attól, hogy ő mit fog szólni a 4D-s ultrahanghoz. Ha korrekt és objektív, akkor szerintem meg fogja érteni a döntésünket. Ha újra választhatnék, újra a Pesti vizsgálat mellett döntenék.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr273082480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása