Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

21. hét - Az első kontaktus

2011.05.23. 11:25 - $Joey

Címkék: napló

Hosszú volt ez az egy hét a Picur és a Kölök nélkül, ezért megpróbáltunk a hétvégén minden elmaradást bepótolni. Mivel a Kölök most már egyre mozgékonyabb, igyekeztünk elcsípni azt a pillanatot, amikor egy erősebb rúgást akár én is érezhetek. Ez sikerült is, igaz kb. egy óra próbálkozás után, és a rúgást is csak nagyon-nagyon enyhén éreztem, de éreztem... Ezt nevezem harmadik típusú találkozásnak.

A kismama étrendje nem sokat változott az utóbbi időben. A legszembetűnőbb változás, hogy az epret lassan felváltja a dinnye, ami persze - tekintve a dinnye lédússágát, és a kismama dinnye iránti mohóságát - elég sűrű mozgásra ingerli a kismamát egy bizonyos helyre.

Sajnos ismét egy külön töltött hét áll előttünk, mert a Picur készül a vizsgáira, és a héten védőnőhöz ill. orvoshoz is el kell mennie. Nagyon rossz volt nélküle a múlt hét is, és ez most sem lesz másként. Sajnos azonban nincs más választásunk: neki a vizsgák miatt most Pécsett, nekem pedig a munka miatt Pesten kell lennem... Nem egyszerű.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr162925722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása