Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

24. hét - Terhes vizsgaidőszak

2011.06.15. 09:20 - $Joey

Azt mondják, hogy várandósan a kismama nehezebben tanul, mert a pocakjában fejlődő baba elvonja a figyelmét a tanulásról. Ráadásul a memóriája sem ilyenkor a legeffektívebb. Ha ez mind igaz - márpedig a Picur beszámolói szerint igen -, akkor dupla elismerés jár a Picurnak, mivel most teljesített egy nehéz szigorlatot. Mondjuk az ezzel járó vizsgadrukk, és a különböző idegeskedés miatt igencsak aggódtam értük. A lényeg, hogy most már fellélegezhetünk, és remélem, hogy a terhesség további szakasza már nyugodtabb lesz.

Sikerült a 4D-s ultrahangra is bejelentkeznünk. Már csak 1,5 hét és megyünk! A telefont egy kedves hangú, vicces bácsi vette fel. Amikor megkérdeztem, hogy hozzak-e valamit magammal, akkor javasolta a kismamát, mivel csak mi ketten nem sokra mennénk. Mellesleg egy kis üveg kóla elfogyasztása - a vizsgálat előtt egy órával - is jó hatással lehet a felvételekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr712985316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyuci01 2011.06.15. 11:52:16

Hát elég nehéz volt erre a vizsgára felkészülni, az biztos. Nagyon remélem/ reméljük, hogy nem okoztunk a babának ezzel semmi kárt, hogy ő ezekből a stresszes hetekből nem érzett sok mindent. Azért még nincs vége a vizsgaidőszaknak, de a leglényegesebb vizsga meg van, és ez nyugalommal tölt el!

A kis üveg kóla a felvételekre lehet, hogy jó hatással lehet...de vajon milyen hatással lehet a babára? :)
Szegénynek még nem okoztunk így is elég idegeskedést?
Szerintem jó lenne most már megkímélni ezektől a dolgoktól, ami neki annyira nem jó, csak a sokat kíváncsiskodó szüleinek :)
Szerintem már az is elég lesz, hogy az időpontunk késő délutánra szól, és a kispapa elfelejtette elmondani, hogy a "kölök" pont ebben az időszakban a legaktívabb, míg a délelőttöket és a kora délutánokat mint a mormota, végig alussza.
Remélem akkor már egy kicsit többet mutat majd magáról, mint az utolsó ultrahangon!

$Joey 2011.06.15. 12:04:32

@anyuci01: én is remélem, hogy nem lesz megint olyan undok, hogy csak a hátát mutatja. Lehet, hogy jó lesz előre felkészíteni magunkat, hogy olyan lesz a Kölök, mint a nagyszülők szerint az anyja: fordított gyerek (nappal alszik, éjszaka meg aktív).
Ebben az esetben azt hiszem átkérem magamat állandó délutános műszakba, hogy győzzem az éjszakázást... :)
Amúgy meg az az egy kis kóla nem fog neki ártani. Ezt a védőnő is megmondta. Te amúgy sem szoktál kólázni, odafigyelsz arra hogy mit eszel/iszol.

anyuci01 2011.06.15. 12:14:14

Még szép, hogy odafigyelek, hiszen már valaki másért is felelősséget kell vállalnom!
Sajnos arra fel kell készülnünk, hogy nem lesz egy egyszerű eset a babánk, mivel mi sem vagyunk azok, és a szüleink sem azok :) A genetika pedig nem hazudik :)
Egyébként nagyon örülök, hogy szántál időt arra, hogy írj...ne hanyagold el az apuka.blog.hu-t! Tessék gyakrabban, és többet írni, mert úgy látom egyre többen kíváncsiak vagyunk rá!!! És a pocakomban is van valaki, aki szívesen fogja majd elolvasni a bejegyzéseket, és majd megkérdezi jó pár év múlva: "Apu, miért nem írtál többször???"

$Joey 2011.06.15. 13:10:55

@anyuci01: igyekszem írni, amint tudok. Hidd el, hogy nálad nem kívánhatna magának jobb anyucit a Kölök. Nagyon vigyázol rá, ezt mindenki látja.
Én már nagyon várom, hogy valaki azt mondja nekem, hogy "apu". Vagy amikor elkezd majd gügyögni, járni, stb... Tudom, addig még sok minden nehéz és szép dolog is vissza van. Aztán majd mi is úgy járunk, mint a szüleink:
a nagy nyüzsgés után egyszer csak azt vesszük észre, hogy a gyerekek kirepültek, és ismét ketten maradtunk.
Remélem, hogy ha 20-30 év múlva megkérdezzük tőle, akkor azt mondja majd, hogy jó szülei voltunk...

anyuci01 2011.06.17. 08:19:45

@$Joey:

Várunk haza Apuci!!!!!!!!! De annyira messze van még az este. :(

$Joey 2011.06.17. 08:30:01

@anyuci01: igyekszem hozzátok! Sajnos csak 5kor tudunk indulni. :(
Sietek... elvileg fél 8ra otthon vagyok. Puszi a Kölöknek, meg neked!

Csöpp (the one and only) 2011.06.21. 14:26:24

Anyucival egyetértek, több írást kérünk! Én szeretlek olvasni Benneteket! Olyan valóságos az egész blog! Szurkolos a kis családnak!

$Joey 2011.06.21. 17:14:24

@Csöpp (the one and only):
Köszönjük a szurkolást, mindhármunk nevében! Ígérem, hogy igyekszem lehetőség szerint aktualizálni az oldalt... :)


süti beállítások módosítása