Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

Holnap...

2020.09.01. 21:46 - $Joey

Végül nem érkezett meg a baba a 40. hét előtt. Előfordulnak már fájások, de hamar el is múlnak. Nem sokat mozog már Olivér a pocakban és a méhszáj is eléggé nyitott állapotban van már. Így holnap reggel 6:30-ra kell mennünk a kórházba, ahol a tervek szerint elindítják a szülést.

Anyuka nagyon izgul és fél, de ez teljes mértékben érthető. Mivel már átélt egy szülést tudja, hogy kb. mi vár rá. Mindent összepakoltunk, de erre nehéz lelkileg felkészülni. Egyrészről nagyon örülünk, hogy végre érkezik a baba, de azért némi félelem és szorongás is társul emellé.

Dani is nagyon izgatott a tesó érkezése miatt, várja már, hogy 3 nap után találkozzon végre vele. Anyuka pedig felkészítette a babót: "Gyerünk Olivér, holnap megcsináljuk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr6216185860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása