Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

14. hét - fagyiőrület és libidó

2011.04.06. 14:29 - $Joey

Címkék: napló étkezés

pozitív változások
A tegnapi nap volt hosszú idő óta az első, amit sikerült hányás nélkül megúszni. Nem akarom elkiabálni a dolgot, de talán lassacskán megszűnnek a reggeli- és az esti rosszullétek. Persze mindez időnként komoly élelmezésszervezési megoldásokat igényel. Én mindenesetre nagyon örülnék neki, ha túl lenne szegénykém ezen a hányós időszakon. Nem jó hallani, ahogy a Picur szenved a mellékhelyiségben.
Meg kell hagyni, hogy a mai nap határozottan jól indult. A kismama, a szokásos reggeliztetést nem várt módon "hálálta meg". Nem részletezném különösképpen a dolgot, legyen annyi elég, hogy érezhetően növekedett a kismama libidója. Talán a délelőtti szundítást ezután felváltja egy új, "mozgékonyabb" elfoglaltság...?
Étkezés:
Aktuális favoritok:
szilva-, kajszilekvár (akár napi fél üveg), alma, körte, rizses ételek, húsleves, valamint fagyi, fagyi és fagyi minden mennyiségben.
Amit nem visel jól a kismama:
fűszeres-, zsíros-tocsogós ételek, pizza, minden amit eddig közvetlenül étkezés után kihányt (rakott krumpli, kínai zöldséges tészta, stb...)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr462804218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása