Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

28. hét - Üzenet a kisfiamnak

2011.07.12. 14:01 - $Joey

Címkék: napló

Szia Kölök!

Nagyon hiányoztok az anyucival, de holnaptól már szabin leszek és egészen vasárnapig együtt leszünk. Remélem örülsz neki... A reggeli első vonattal indulok holnap haza.
Azt hallottam, hogy kicsit rosszalkodtál az éjszaka. Anyuci elmondta, hogy már kora hajnalban rugdostad és ébresztőt tartottál, ezért nagyon fáradt volt reggelre. Remélem ma este jó kisfiú leszel, és hagyod anyát aludni. Ha igen, akkor elviszlek pecázni a hétvégén. Megegyeztünk? Szeretlek titeket!

Üdv:
Apád

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr143060540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyuci01 2011.07.17. 10:28:31

Anyuci üzenete Apunak!

Nagyon jó volt, ez a pár nap szabadság.
Igazából volt egy kis összezörrenés közöttünk, de pár óra alatt hipp-hopp megoldottuk :) Olyan család nincs, akiknél soha semmi nézeteltérés sincs. Ugye?
De az amit apuci utána elvégzett...Babaszobát csináltunk kettesben 3 napon keresztül. Nagyon jó volt együtt készülni a babára. Apu nagyon nagyon sokat segített. Még néha a női munkákat is elvégezte, mivel nekem elkezdett vizesedni a lábam. Ilyenkor apu lefektetett az ágyra, és párnát tett a lábam alá, és rám parancsolt, hogy legalább egy fél órát- órát pihenjek.
Szóval apu 3 napos szabadság alatt készen lettünk a szobával, bár nagyon sok munkánk van benne, de nagy öröm volt. Kész vagyunk, jó látni munkánk gyümölcsét, és jó volt 3 napig együtt tevékenykedni születendő babánk érdekében.
Most apu elaludt, gondolom eléggé elfáradt, amit nem is csodálok, így nagyon is kijár neki egy kis plusz pihenés. Betakartam, adtam neki egy puszit, megsimogattam, és gondoltam írok egy hozzászólást a blogra, hogy megköszönjem neki ezt 3 napon kitartó munkát. Nagyon nagyon büszke vagyok rá...fantasztikus apa lesz!!!!!!
Biztos, hogy a babának is elmesélem majd, mennyit dolgozott az apukája azért, hogy minden készen legyen mire ő megérkezik! :)


süti beállítások módosítása