Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

22. hét - Kismamás mozilátogatás

2011.06.03. 11:23 - $Joey

Címkék: napló

Kedd óta újra együtt a kis család. Bár jóformán csak este tudunk együtt lenni (napközben én dolgozom, a kismama pedig készül a vizsgáira), de jó végre nem egyedül lefeküdni. Ráadásul a Kölök is egyre aktívabb, és most már  egyre jobban érzékelhető a mozgolódása.
Tegnap este elmentünk moziba (Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken). Nem mondom hogy ez volt a legjobb moziélményünk, de azért nekünk tetszett. Mindkettőnknek tetszettek az eddigi Karib-tenger kalózai részek, szeretjük a hasonló jellegű filmeket.
Azt hiszem a gyerek nem igazán élvezte a hangos-durrogós részeket, mert olyankor mindig hevesen rúgdalózott. Biztos azt gondolta, hogy: "már megint hova vittek engem a dilis szüleim, itt még nyugodtan aludni sem lehet!" Egy kis kikapcsolódásra mindenesetre szüksége van az embernek néha, és ez most igazán ránk fért.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr712953818

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.10. 17:40:36

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása