Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

20. hét - Mozgolódások...

2011.05.14. 08:12 - $Joey

Címkék: napló

A Kölök mostanában eléggé aktív lett. Sűrűn mozog, ami a kismama szerint elmondhatatlan érzés. Ez már nem az a bizonytalan "pattogó" érzés a pocakban, mint eddig. A kismama elmondása szerint ez most olyan, mintha egy tompa kockát forgatnának meg néha a pocakjában. Fura, de mégis csodálatos érzés, ami a mindennapok része lett. Minden nap figyeli, és várja, hogy megmozduljon a gyerek.

A nevekkel is úgy tűnik, hogy lassacskán dűlőre jutunk. Íme a toplista:

Fiú nevek
Lány nevek
AlexNoémi
ViktorAlexandra
NoelLilla

 

Én továbbra is semlegesnek mondom magam, de a kismama (és a család nagy része) továbbra is lány-párti. Bár az egyik rokonlátogatás alkalmával megjegyezték, hogy ha savanyút kíván, akkor lány lesz, ha édeset (nálunk ez a helyzet) akkor fiú. Nem részletezném a kismama tekintetét, amivel az előző kijelentésre reagált...

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr742902476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyuci01 2011.05.18. 09:21:22

Semlegesnek nem mondanálak :)
Sokszor észreveszem rajtad, hogy szívesen lennél lányos apuka...de mindketten örülni fogunk egy kisfiúnak is!
Egyébként a barátnőmnél voltunk tegnap, és ő azt mondta, hogy az ikrek közül (egy kislány és egy kisfiú) a fiú a nehezebb eset. Kevesebbet alszik, nyugtalanabb...stb. Veletek férfiakkal mindig csak a baj van :)
Kedves tőled, hogy betetted a "Lillát" is...:) Ugyanis a kispapa nagyon- nagyon ellene van ennek a névnek :) Ebből is látszik, hogy milyen előzékeny velem :)

UI: Kicsit írhatnál majd sűrűbben, mert jó olvasni az írásaidat! Csók

$Joey 2011.05.18. 12:03:38

azért igyekszem lehetőleg semleges maradni... persze a körülményektől függően néha elbillenhet a mérleg nyelve. Például, ha látok egy apukát, amint a bevásárlókocsiban tolja a pici lányát, stb...
Még hogy velünk van több gond... nem is! A fiúval egyre kevesebb gond lesz, míg a lánnyal egyre több... :)
A kedvedért beírtam a Lillát is, de nem véletlenül szerepel a Noémi az első helyen... ;)
Pussz...

anyuci01 2011.05.18. 13:28:13

Azt hiszem a Noémi a befutó. Nekem is nagyon tetszik, és te is elégedett vagy vele. Remélem nem változik meg a véleményem egy hónap múlva, mint általában.
Akkor ez egy közös kompromisszum eredménye. El sem hiszem, hogy 20. hét után végre van egy lány nevünk, ami mindkettőnknek nagyon tetszik. :)
Fiú név számomra még mindig kérdéses...több is tetszik, azok közül amikről beszélgettünk, de még nem tudom, melyik tetszik a legjobban...Lehet, hogy majd erre megy a következő 20 hét :) :) :)

Csöpp (the one and only) 2011.05.18. 15:55:34

Hát ezt nagyon jó olvasni!
Teljesen mindegy, hogy fiú lesz vagy lány, egy biztos... rengeteg szeretet kap majd a szüleitől akik egymást is imádják.
Kismamával egyetértek! Több írást!

$Joey 2011.05.19. 07:42:00

Köszönöm a biztatást, a lehetőségekhez mérten igyekszem minél gyakrabban írogatni...


süti beállítások módosítása