Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

11. hét - a bababörze

2011.03.15. 10:02 - $Joey

Címkék: napló bababörze

bababörze (Pécs Sportcsarnok)
Vasárnap elmentünk a bababörzére. Gondoltuk hátha valamit nagyon jó áron sikerül ott megszerezni. Találtunk is body-kat 100Ft-ért meglepően jó minőségben, ill. rugdalózókat. Persze nem akartunk feltétlen mindent összevásárolni, csupán néhány apróságot.
Ez a hozzáállás akkor bukott el, amikor megláttam egy új babakocsit 30.000Ft-ért a sok 60-100.000Ft-os között. Láthatóan masszív szerkezet, nagy kerekekkel, mindegyik keréknél rugós "rázkódáscsillapítóval", sok tárolórekesszel, esővédő nylonnal, és a színe is semleges (zöld), ami azért jó, mert még nem tudjuk a baba nemét. Az egyetlen hátránya, hogy oldalirányban nem forgathatók a kerekei. Ez azonban, amint kipróbáltam nem okozott problémát a manőverezésekkor. Persze heves ellenállásba ütköztem a vásárlást illetően, de miután a feleségem megtudta, hogy van némi elkülönített pénz (ún. vésztartalék ami fedezi a babakocsi árát) a számlámon, nagyon megörült és persze rögtön beleegyezett a vételbe.
Mindehhez még társult a feleségem édesanyja által vásárolt ágybetét+"szopipárna". Így hát, ahhoz képest, hogy csak körbenézni szerettünk volna, teli csomagtartóval mentünk haza.
Kiadások:
   - 1 babakocsi: 30.000 Ft
   - kb. 10 body: 3.000 Ft (100-700Ft/db)
   - szopipárna: 2.500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr792740750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása