Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

38. hét - Végtelen várakozás

2011.09.20. 13:16 - $Joey

Címkék: napló

Talán a véget nem érő várakozás, talán a munkahelyi feladatok torlódása miatt, úgy érzem mintha enyhe depresszió tüneteit tapasztalnám magamon (fáradtság, antiszociális hangulat, stb...). Bár amikor a kis családommal vagyok, valahogy gyorsabban megy az idő, és nem érzem ezt.
A hétvégi együttlétek rettentően gyorsan elrepülnek, és ismét kezdődnek a szürke hétköznapok.
Valaki azt állította, hogy a hidegfront hatására "potyogni" kezdenek a babák. A mi gézengúzunk úgy tűnik erre is fittyet hány.
Nagyon jó lehet ott bent az anyuci pocakjában, ha ennyire nem akarózik kijönni. Pedig minden elkövettünk, hogy jó környezetbe kerüljön, bizonyos dolgokat talán még túlzásba is vittünk. De hát érthető: ő az első babánk, nincs tapasztalatunk, de nagyon szeretnénk mindketten jó szülők lenni.
Egyre inkább úgy érzem, hogy minden eltörpül az mellett, hogy fiam lesz. Jó visszagondolni a hétvégére, amikor már kicsit sikerült játszani is a Kölökkel. Minden csuklásnál doboltam neki, és amikor egyszer csak egy csuklás után abbahagytam, méltatlankodva rúg- kapált nagyokat.
Sokszor elképzelem az első pillanatot, mikor végre a kezembe tarthatom őt. Olyan távolinak tűnik még!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr553240758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöpp (the one and only) 2011.09.26. 14:49:55

Gratulálhatunk már a boldog családnak? :D
Nagyon szorítok nektek! Mindenképp hallani akarunk a részletekről :D
És bár még nagyon sok van hátra nekünk, de úgy tűnik, hogy én is egy Pocaklakónak adok otthont május végéig :D

$Joey 2011.09.26. 20:15:30

@Csöpp (the one and only): Köszönjük, de még nem hajlandó kibújni a kisfiunk. Úgy tűnik túl jó dolga van ott bent anyuci pocakjában.
Mi is gratulálunk nektek a kis pocaklakótokhoz, és kívánunk nagyon boldog várandósságot! Meglátjátok, ez az egész a legcsodálatosabb dolog az életben. :)


süti beállítások módosítása