Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

32. hét - Hétfő esti frász

2011.08.09. 12:36 - $Joey

Címkék: napló

Tegnap este kis híján a frászt hozta ránk a Kölök: egész nap alig mozgott, ráadásul amikor a Picur háton feküdt, akkor sem rúgott sokáig. Ez nem igazán megszokott tőle, mert ilyenkor (este, háton fekve) mindig sokat mozog. Csak akkor lélegeztünk fel, mikor fél óra noszogatás és hallgatózás után hajlandó volt az "uraság" megmoccanni. Nem kizárt, hogy az időjárás miatt, vagy a vasárnapi egész napos jövés-menés miatt volt kevésbé mozgékony. Mindenesetre remélem, hogy nem sűrűn fog ilyet csinálni.
Újabban a kismama új technikával ébreszt reggel, méghozzá úgy, hogy a pocakját a hátamhoz nyomja. Ilyenkor arra ébredek, hogy a baba az én hátamat rugdossa. Csodálatos érzés erre kelni...

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr223136692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása