Szavazás

És te mit szeretnél...?
inkább kislányt
inkább kisfiút
mindegy
  

Linkajánló

31. hét - Vaterázás

2011.08.03. 11:04 - $Joey

Címkék: napló

Vasárnap elhoztuk a pelenkázókomódot. Ezzel a nagyobb beruházással járó eszközök sora bezárult. Igaz, az asztalos 28.000Ft-ot kért érte, de legalább pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltük. Amúgy a boltban sem úsztuk volna meg sokkal olcsóbban. Ott 22-24.000Ft körül lett volna az ára, de a helyszűke miatt sehol sem találtunk olyat, ami megfelelt volna.
A hétfői ultrahangot ezúttal (szerencsére) egy másik orvos végezte. Mikor a Picur megkérdezte, hogy még mindig fiú-e, azt felelte, hogy bár épp a fejét nézi, de látja, hogy épp autókra gondol. A 4D-s ultrahangon talált "helyfoglalásnak" szerinte nyoma sincs, a baba teljesen egészséges. Ennek felettébb örülünk!
Mostanában sokat Vaterázok (a Picur is). Minden babával kapcsolatos dolgot megnézek. Tegnap előtt voltam épp egy 1Ft-ért leütött babakabátért. Átutaztam szinte az egész várost, hogy személyesen át tudjam venni, de nem bántam meg. Az eladó nem fogadott el semmit, ráadásul még egy másik (nagyobb) kabátot is kaptam grátiszba.
Az igazság az, hogy némiképp büszkeséggel töltött el, hogy ilyen jó cuccokat sikerült szereznem a fiamnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuka.blog.hu/api/trackback/id/tr563122377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása